Dansk hotel skaffede millionbeløb til Knæk Cancer

Under det årlige Kokke Knækker Cancer arrangement på Hotel Koldingfjord lørdag aften blev der indsamlet 1,2 millioner kroner.

hotel-koldingfjord-knæk-cancer-620x330.jpg

Den danske hotelbranche bidrog atter flot til den årlige Knæk Cancer-indsaling, der under lørdagens gallashow på TV 2 indsamlede tæt på 142 millioner kroner. Som sidebemærkning får medlemmer af Green Key nu ekstra point i forbindelse med kriterierne, når de bidrager med donationer til et godt formål. 

En af dem som fortjener ekstra point er Green Key mærkede Hotel Koldingfjord, som kom med det største bidrag fra rejsebranchen. På hotellet deltog 150 gæster ved årets Kokke Knækker Cancer-arrangement lørdag aften. Overskuddet fra Kokke Knækker Cancer på Hotel Koldingfjord blev 1.284.960 kr. Dermed har projektet støttet kræft-sagen med 6,5 millioner kroner de seneste seks år.

Gæsterne på Hotel Koldingfjord fik udover en udsøgt menu og vine fra hotellets food- and beverage-manager, Jesper Kristensen, og hans tema af kokke og tjenere. Ligeledes var der blandt andet auktion til at samle penge sammen til det gode formål.

Andre bidrag
Blandt andre Green Key medlemmer, som bidrog til den gode sag, var Comwell Hotels med 50.000 kroner, mens Hotel Tiffany støttede med et beløb mellem 10.000 kroner og op til 25.000 kroner, mens Andersens Hotel bidrog med et bidrag via Absalon Hotel.