Absalon Hotel

4 af 5 stjerner

Sølv

Det Økologiske Spisemærke

Velkommen til det familieejede Absalon Hotel – et klassisk og moderne hotel på Vesterbro midt i den pulserende hovedstad København. Oplev harmoni i en afslappet og hjemlig atmosfære. Her er ægte gæstfrihed og personlig service helt i top. Det søde og friske team hjælper med at gøre netop dit ophold i København til en oplevelse.

Kun 5 minutter fra hotellet ligger TivoliKødbyen, shopping på Strøget og Gl. Kongevej, Rådhuspladsen samt de mange trendy restauranter og cool caféer. 

Særlig miljøindsats

Green Key siden november 2019.

Område

København

København, Danmarks hovedstad er blevet udvalgt til verdens bedste by at besøge, og byens ambitiøse grønne profil har et klart mål: Københavns Kommune satser på at blive verdens første CO2-neutrale hovedstad i 2025.

I København er der kort vej til både vand og grønne områder. Det er en grøn og cykelvenlig by, som kan udforskes på de mange nye elektriske bycykler. Man kan bo på et miljøcertificeret hotel, hvor hele 75 % af byens hotelværelser er miljømærket med enten Svanen eller Green Key, man kan svømme i det rene vand i byens havnebade eller indtage økologisk mad fra Michelin restauranter til streetfoodmarkeder.

Wonderful Copenhagen har en bæredygtighedsstrategi for turisme og er den første i verden, som er mærket med miljømærket Green Tourism Organization.

+45 3331 4344

info@absalon-hotel.dk

https://www.absalon-hotel.dk

Gå til booking

Helgolandsgade 15, 1653 København V, ,1653

København V