Best Western Plus Hotel Kronjylland

4 af 5 stjerner

Best Western Plus Hotel Kronjylland er et firestjernet boutiquehotel i hjertet af Randers med 63 værelser, mødefaciliteter, restaurant og gårdhaveoase. Designet er klassisk og moderne i en dæmpet farvepalette med mættede, mørke jordfarver, mørke træsorter, glas, velour og sølv som gennemgående elementer i designet.

Best Western Plus Hotel Kronjylland er centralt beliggende i Randers – en charmerende og seværdig købstad præget af en spændende historie. Fra hotellet er der få minutters gang til byens stemningsfulde gågade med mange specialbutikker og cafeer.

Gudenådalen og Randers Regnskov er nogle af vores nærmeste naboer, og du har kun få minutter til motorvej E45 og 200 meter til Randers Station. Lige foran hotellet finder du gratis parkeringspladser for vores gæster. Aarhus Lufthavn er 47 kilometer herfra.

Særlig miljøindsats

Green Key fra 2016.

Område

Østjylland

Østjylland tilbyder dig en fantastisk kombination af frugtbart landskab, ekspansive skove, sandstrande og travle storbyer.

Det grønne og kuperede landskab i regionen blev dannet af gletsjeren i den sidste istid. Dale, kløfter og dybe fjorde blev alle udskåret af smeltevand.

Du vil opdage, at Østjylland er let tilgængeligt og fuld af varierede udendørs oplevelser. Det er også hjemsted for Danmarks dynamiske anden by, Århus, Mols Bjerge på Djursland, Samsø og Vejle.

Men du finder også Søhøjlandet med Silkeborg og Skanderborgs søer og skove samt Legoland i Billund.