Vandrehjem

Book1 Design Hostel

Bronze

Det Økologiske Spisemærke

BOOK1 byder på en unik hostel-oplevelse, der skubber til forestillingen om et typisk hostel og hæver baren for hostel-kategorien. Det nye design hostel i det tidligere hovedbibliotek i Aarhus ligger ud til Mølleparken og har udsigt til ARoS og den ikoniske regnbue. BOOK1 er en hybrid, der kombinerer klassiske hotels elementer som bunk bed værelser, vaskeri og bordtennis, med hotelelementers om private værelser og suiterer, sauna og unikt design,. Typiske hostel elementer som bordtennis og vaskeri møder desuden boutique hotel-luksus som sauna og unikt design. Alt sammen kombineret med food court, en unik lobby bar, cool lounge områder og events året rundt. Her kan du være alene – sammen med andre, uanset om du overnatter i Pod Dorms, Bunk Bed værelser, private værelser eller hostel suiter. Med interiør, der spiller sammen med den oprindelige bygnings arkitektur og originale elementer, tilbyder BOOK1 en helt unik designoplevelse i hjertet af Aarhus.

Særlig miljøindsats

Green Key siden 2022 og del af Brøchner Hotels bæredygtighedsindsats.

Område

Aarhusregionen

Som Danmarks næststørste by er Aarhus midtpunktet for en region med dynamiske og kreative byer, unik natur med en nationalpark samt kunst og kultur i verdensklasse. I regionens byer, danner et historisk miljø den smukke ramme om et kreativt og levende byliv med spændende attraktioner, muligheder for shopping og smagsprøver på det danske køkken med friske, lokale råvarer.

Samtidig byder regionen på fantastisk natur så langt øjet rækker: Et 360 kilometer blåt bånd af kyst og strand indrammer et storslået og varieret landskab med søer, åer, skove, bakker og utallige smukke udsigtspunkter. Den fornemme titel som Europæisk Kulturhovedstad i 2017 har betydet, at kulturen i dag står stærkere end nogensinde i Aarhus og Aarhusregionen. Det tiltrækker gæster fra hele verden og placerer Aarhusregionen som den største turistdestination uden for hovedstaden målt på geografi og turismeomsætning.

Cirka 60 % af værelserne i Aarhus er miljømærket efter Wakeup Aarhus har modtaget Green Key.