Comwell Copenhagen Portside

Bronze

Det Økologiske Spisemærke

Comwell Copenhagen Portside
Dolce by Wyndham

Træd indenfor i lobbyen på Comwell Copenhagen Portside og bliv blæst bagover af den levende atmosfære. Her finder du et mix af lokale, der kommer forbi til en frisk kop kaffe, freelancere arbejdende i det åbne Co-Work område og internationale gæster, der mødes over en cocktail.

En nordisk udgave af en livlig italiensk byplads. Rå. Raffineret og uden sammenligning.
Vi ligger i hjertet af det boomende Nordhavn omringet af vand og med fantastisk adgang til alt dét, en storbyhavn byder på - endda kun 20 min. fra Københavns Lufthavn og 10 min. fra Hovedbanegården. 

På forkant med fremtiden


Finder du fremtiden virkelig vigtig, vil du elske vores hotel. Store grønne udendørs gårdhaver. Bølgende vand. Frisk havluft. Her får du natur og byhotel i ét. En usædvanlig storbyoplevelse, som skal forblive i fremtiden. Derfor er bæredygtighed brændende vigtigt. Vi giver os fuldt ud og sætter ikke spørgsmålstegn ved bæredygtighed.

Fra at støtte madfokuserede start-ups med at udvikle nye produkter, til at kende landmanden der leverer vores kød, til at nærstudere vores restaurantservietters aftryk på miljøet. Det er nok derfor, Comwell har vundet prisen for 'Danmarks mest bæredygtig hotelkæde i Danmark' flere år i træk. Men vi hviler ikke på laurbærerne. Vi stormer fremad, så du kan få det samme gode ophold i dag, i morgen og om ti år.


Et byhotel der favner alle

Comwell Copenhagen Portside er et nyopført og moderne byhotel, der er en del af Wyndhams eksklusive Dolce Hotels & Resorts brand. Så hver gang du bor her, optjener du point, der kan bruges på 9000+ hoteller verden over.

På Comwell Copenhagen Portside hersker en international og urban stemning, og du mødes med et serviceniveau i særklasse. Med hotellets centrale beliggenhed midt i Nordhavn er du aldrig langt fra byens mange tilbud og seværdigheder.

Særlig miljøindsats

Del af Comwell´s bæredygtighedsindsats...

Område

København

København, Danmarks hovedstad er blevet udvalgt til verdens bedste by at besøge, og byens ambitiøse grønne profil har et klart mål: Københavns Kommune satser på at blive verdens første CO2-neutrale hovedstad i 2025.

I København er der kort vej til både vand og grønne områder. Det er en grøn og cykelvenlig by, som kan udforskes på de mange nye elektriske bycykler. Man kan bo på et miljøcertificeret hotel, hvor hele 75 % af byens hotelværelser er miljømærket med enten Svanen eller Green Key, man kan svømme i det rene vand i byens havnebade eller indtage økologisk mad fra Michelin restauranter til streetfoodmarkeder.

Wonderful Copenhagen har en bæredygtighedsstrategi for turisme og er den første i verden, som er mærket med miljømærket Green Tourism Organization.