Vandrehjem

Danhostel Skanderborg

Bronze

Det Økologiske Spisemærke

Beliggende I Skanderborg bøgeskov ligger Danhostel Skanderborg Vandrerhjem, et lille familiejet sted lige ved Skanderborg søbred.

Hovedbygningen bygget under 2. verdenskrig fortæller historien om det tyske luftvåben SS luftwaffes base i Østjylland.  

Vandrerhjemmet har 16 værelser og 10 hytter. Der er op til 4 senge på hvert værelse, og de har alle eget bad og toilet. De 10 velindrettede hytter har også egne bade- og toiletforhold samt hver sin egen hyggelige stue, køkken og egen terasse.


Skanderborg ligger som indgangsporten til det midtjyske søhøjland - et af de smukkeste områder i Danmark. Byen er den ældste købstad i Søhøjlandet og har som sådan en lang og interessant historie, ikke mindst fra tiden som kongeby. Fra vandrerhjemmet kan du med få kilometers gang gå gennem skoven forbi Den tyske kommandobunker, og resterne af det gamle kongeslot Slotskirken, så kommer du til Skanderborg by.

Særlig miljøindsats

Særligt fokus på FN verdensmål, klima indsatsen samt social bæredygtighed.

Danhostel Skanderborg har modtaget CSRpeople-mærke. Det gives til virksomheder, der bidrager til at skabe et rummeligt arbejdsmarked med plads til alle. Det betyder, at vi er med til at gå forrest ved blandt andet at 1) udvise et socialt ansvar over for ledige på kanten af arbejdsmarkedet, 2) sikre trivsel for alle vores medarbejdere og 3) gøre en indsats over for unge, der har brug for en håndsrækning for at finde retning.