Feddet Strand Resort

5 af 5 stjerner

Feddet Strand Resort ligger på Sydsjælland, ikke langt fra København, midt i en storslået, afvekslende natur, direkte ved en af Sjællands bedste badestrande. 

De lækre, moderne faciliteter omfatter kæmpe indendørs pool med separat børnepool, inden- og udendørs spa, sauna, komfortable og klimavenlige servicebygninger, shoppingmuligheder og café.

Særlig miljøindsats

Miljømærket  med Green Key - nu Green Camping - siden 2000.

På mange måder er Feddet forud for sin tid, hvad angår fokus på økologi og bæredygtighed. Halvøenbestår af cirka 1300 Ha skov og landbrug, som i  2000 blev omlagt til økologi.

Dette fokus på bæredygtighed, har de naturligvis også viderebragt til Feddet Strand Resort. Tilbage i år 1999 fik de bygget vores berømte servicebygninger med 100% fokus på miljøet. Træet kom fra deres egen skov, der blev arbejdet med to vandsystemer, det vand, som det lokale vandværk leverer, som du bader i, vasker op med og drikker, og så det vand, som kommer fra Feddets egen borring, som blev tilsluttet til sanitet.

Ligeledes blev der etableret naturlig ventilation, hvilket sørger for at holde indeklimaet sundt og rent. Det bragte stedet blandt andet til “den grønne nøgle” – turistbranchens internationale miljømærke.

Feddet Strand Resorts vision er at fortsætte arbejdet for et bedre miljø, de steder de kan. Hver gang der skal investeres i nye tiltag til virksomheden, skal der tænkes klimamålene ind i strategierne, idet omfang de kan.

Læs mere om indsatsen på Feddet Strand Resort...

Område

Midt-og Vestsjælland

På Midtsjælland finder du Roskilde med Domkirke og Vikingskibsmuseet og i området Nationalpark Skjoldungernes Land og Roskilde og Holbæk Fjord.

Den vestlige del af Sjælland tilbyder små hyggelige byer fx Kalundborg, Korsør, Sorø og Skælskør og stille havne og smukke fjorde, og naturen indbyder til at udforske den på cykel, via vandreture eller kajakroning.

Hop på cyklen, og kør langs en af Sjællands Vestkysts ti gastronomiske cykelruter, hvor du i den friske luft får samlet en sund appetit. Smag på lokale råvarer fra de små økologiske producenter, og forkæl fx dine smagsløg med et glas dansk produceret vin fra vingården.