Fredensborg Badehotel

4 af 5 stjerner

Sølv

Det Økologiske Spisemærke

Fredensborg Badehotel 

Fredensborg Badehotel er et moderne badehotel indrettet af den bornholmske designer Pernille Bülow. Når du træder ind i receptionen, bliver du mødt af smilende personale, mens det blå hav glimter i baggrunden. Fredensborg Badehotel er ”gammeldags hygge” kombineret med flot og moderne indretning. Glæd dig til de lækre værelser og suiter, hvor du kan vælge værelser/suiter, som har en imponerende havudsigt eller værelser/suiter, der er indrettet som lejligheder med eget køkken. Læs mere om værelserne her.

Restaurant med havudsigt
Fredensborg Badehotels restaurant, Restaurant FB, ligger med skøn udsigt over havet – og på de lune dage bliver restauranten udvidet til terrassen foran hotellet. Terrassen har parasoller med indbygget varme, så du kan sidde udenfor til langt ud på aftenen. I Restaurant FB kan du nyde fisk, kød, skaldyr, vegetar og franskinspirerede lækkerier – og hvis du er i tvivl om vinvalget, får du hjælp af hotellets sommelier. Efter en dejlig middag kan du tage din eneste ene i hånden og gå en tur til hotellets badebro. Hør havets bølgeskvulp, mens solen går ned foran jer. Det er ferie! Læs mere om Restaurant FB her.

De udendørs spabade
Efter en dag fyldt med bornholmske ferieoplevelser kan du slappe af med en drink i hånden i de udendørs spabade. Lad spabadet massere dig, mens du nyder havudsigten. Som overnattende gæst på Fredensborg Badehotel kan du gratis benytte spabadene – du skal blot bestille tid ved at henvende dig i receptionen.

Stranden
Du kan bade fra hotellets private badebro, men prøv også at gå gennem skovstien til den skønne sandstrand. Stranden er en af Bornholms hemmelige perler, da den ligger ”gemt” og derfor næsten kun bruges af gæsterne på Fredensborg Badehotel og de lokale bornholmere.

Bornholms hovedstad
Fredensborg Badehotel ligger på Bornholms mest eksklusive adresse: Strandvejen i Rønne. Fra hotellet går en sti gennem skoven til Rønne centrum. Rønne er Bornholms hovedstad. Glæd dig til et hyggeligt torveliv, cafeer, masser af shoppingmuligheder, charmerende købmandsgårde fra 1800-tallet, sjove butikker og spændende museer. Læs mere om Rønne her.

Gratis lån af cykler
Fredensborg Badehotel ligger blot 50 meter fra Bornholms vidtforgrenede net af cykelstier. Lån en af de gratis cykler i receptionen og tag på tur i den smukke natur.

Parkering og ladestandere
Som gæst på Fredensborg Badehotel kan du parkere gratis og lige ved hotellet, og der er selvfølgelig ladestandere til el-biler.

Handicapadgang
Hotellet har kørestolsvenlig adgang, ligesom der er nem adgang til hotellets restaurant. Der er elevator til første og anden sal.

Aldersgrænse på 16 år
Fredensborg Badehotel har en aldersgrænse, således at overnattende gæster skal være minimum 16 år. Dét sikrer, at du får en skøn ferie i en afslappet atmosfære, hvor velvære og ro er i fokus.

Særlig miljøindsats

Green Key fra 2013.

Område

Bornholm

Gå på opdagelse i det bornholmske madlandskab – et fyrtårn indenfor bæredygtige fødevarer. I 2010 blev Bornholm udnævnt som Danmarks første Fairtrade Ø og der er mange forskellige fairtrade produkter i øens butikker, restauranterne og cafeerne.

”Bright Green Island” - på Bornholm vil de i 2035 være et bæredygtigt og klimavenligt ø-samfund, fordi de tror på, at en holdbar fremtid for deres ø, handler om klogt og bæredygtigt at udnytte og værne om de fælles ressourcer.

Friluftsliv og outdoorturisme er der gode muligheder for i den biodiverse natur, med de mange cykle- og vandrestier, samt nyde stranden med klitterne lige om hjørnet.

Der er 4 Green Key hoteller på Bornholm. 3 i Rønne og et i Svaneke.