Green Key

Grand Hotel Copenhagen

3 af 5 stjerner

Klassisk og charmerende hotel med en fantastisk beliggenhed i hjertet af København tæt ved Hovedbanegården, Strøget og Tivoli.Hotellets populære Restaurant Frascati serverer det bedste fra det originale italienske køkken.Hotellet har 161 værelser og gratis internet adgang for hotellets gæster.

Særlig miljøindsats

Green Key fra 2008.

Område

København

København, Danmarks hovedstad er blevet udvalgt til verdens bedste by at besøge, og byens ambitiøse grønne profil har et klart mål: Københavns Kommune satser på at blive verdens første CO2-neutrale hovedstad i 2025.

I København er der kort vej til både vand og grønne områder. Det er en grøn og cykelvenlig by, som kan udforskes på de mange nye elektriske bycykler. Man kan bo på et miljøcertificeret hotel, hvor hele 75 % af byens hotelværelser er miljømærket med enten Svanen eller Green Key, man kan svømme i det rene vand i byens havnebade eller indtage økologisk mad fra Michelin restauranter til streetfoodmarkeder.

Wonderful Copenhagen har en bæredygtighedsstrategi for turisme og er den første i verden, som er mærket med miljømærket Green Tourism Organization.