Hotel Britannia

4 af 5 stjerner

Dette er et historisk hotel i Esbjerg centrum, hvor du kan slappe af og blot se frem til et skønt ophold, hvor servicen er i top. Du får en uforglemmelig oplevelse på Vestkysten. Tæt på spændende shopping, inspirerende kultur og skønne naturoplevelser.

Appetiit er en loungebar med sofaer og afslappet lækkerhed. Du kan spise en burger, en steak eller en lækker salat og drikke en øl eller en kop kaffe.

Mundheld er Esbjergs Nordiske Køkken. Med flot håndværk, snilde og klare nordiske toner står de skarpe mænd og kvinder hos Mundheld hver dag klar med spændende gastronomiske oplevelser.

 Hotel Britannia FITNESS tilbyder dig eksklusiv træning i lækre lokaler, med helt nye maskiner fra Technogym, som giver dig den perfekte træning af hele kroppen. Hotelgæster træner gratis, men det er også muligt for dig, at købe et medlemskab. Åbningstiderne er hver dag fra kl. 06.00 – 22.00.

Hotel Britannia modtog 'Loved by Guests Award 2018' af Hotels.com.

Særlig miljøindsats

Green Key siden juni 2023.

Område

Sydjylland

Sønderjylland er en historisk spændende region med mange kulturelle og historiske steder og UNESCO Verdens naturarv – Vadehavet, lige ude for døren.

Her finder du Danmarks største økologiske spisekammer og du kan sætter tænderne i det søde sønderjyske kaffebord og smage på det spændende fusionskøkken.

Turen går gennem hyggelige købstæder med gamle bykerner og en rig maritim kystlinje eller gå en tur på Genarmstien, Hærvejen eller Caminoen. Køb et minde med hjem fra en af gårdbutikkerne eller stalddørsbutikkerne.