Hotel Danmark

4 af 5 stjerner

Guld

Det Økologiske Spisemærke

Design møder kultur i et 4+ stjernet luksus boutique hotel

Hotel Danmark er placeret midt i det charmerede kulturdistrikt. Omringet af historiske bygninger, Rådhuspladsen og Tivoli er Hotel Danmark et perfekt udgangspunkt til at udforske København til fods. Rammerne om det 4+ stjernede boutique hotel dannes af to historiske bygninger fra 1791 og 1969, og med inspiration fra nabolaget er de 89 luksuriøse værelser og suiter indrettet med specialdesignede møbler samt moderne og minimalistiske referencer til hotelfacaden, Thorvaldsens Museum og områdets øvrige bygninger. Med hotellets intime lobbybar, hyggelige ’Vineyard’, gårdhave og tagterrasse med en fantastisk udsigt over byen, tilbyder Hotel Danmark en helt unik gæsteoplevelse.

 

Brøchner Hotels signaturer

På Hotel Ottilia begynder du dagen med en lækker og indbydende økologisk morgenmadsbuffet. Buffeten er fyldt med friskbagt brød og croissanter, yoghurt med hjemmelavet toppings, årstidens frugt, juice og meget mere. Derudover kan gæster på alle Brøchner-hoteller forvente hotelkædens populære 'Wine Hour' (vin på husets regning fra kl. 17-18), 'Nightcap Hour' (nightcap på husets regning fra kl. 22-23) og gratis almindelig kaffe fra kl. 6-11.

Særlig miljøindsats

Green Key siden 2009 og del af Brøchner Hotels bæredygtighedsindsats.

Område

København

København, Danmarks hovedstad er blevet udvalgt til verdens bedste by at besøge, og byens ambitiøse grønne profil har et klart mål: Københavns Kommune satser på at blive verdens første CO2-neutrale hovedstad i 2025.

I København er der kort vej til både vand og grønne områder. Det er en grøn og cykelvenlig by, som kan udforskes på de mange nye elektriske bycykler. Man kan bo på et miljøcertificeret hotel, hvor hele 75 % af byens hotelværelser er miljømærket med enten Svanen eller Green Key, man kan svømme i det rene vand i byens havnebade eller indtage økologisk mad fra Michelin restauranter til streetfoodmarkeder.

Wonderful Copenhagen har en bæredygtighedsstrategi for turisme og er den første i verden, som er mærket med miljømærket Green Tourism Organization.