Green Key

Hotel Danmark

4 af 5 stjerner

Guld

Det Økologiske Spisemærke

Hotel Danmark:

Design møder kultur i et 4+ stjernet luksus boutique hotel

Hotel Danmark er Brøchner Hotels’ eksklusive 4+ stjernede boutique hotel i det charmerende kulturdistrikt i København, beliggende i to historiske bygninger fra 1791 og 1969. De omgivende historiske bygninger og Thorvaldsens Museum er reflekteret i hotellets facade og interiør, specialdesignede møbler og designs. Med 89 luksuriøse værelser og suiter, en intim lobby bar, hyggelig ’Vineyard’, gårdhave og tagterrasse med en fantastisk udsigt over byen, tilbyder Hotel Danmark en helt unik gæsteoplevelse. Hotelværelser og suiter har indbyggede referencer til den grønne og hvide hotelfacade og interiøret er moderne og minimalistisk med skræddersyede designs.

 

‘Good Morning. It’s Organic!’

På Hotel Danmark begynder du dagen med en lækker og indbydende økologisk morgenmadsbuffet. Buffeten er fyldt med friskbagt brød og croissanter, yoghurt med hjemmelavet toppings, årstidens frugt, juice og meget mere.

Placeringen i kulturdistriktet er perfekt til at gå på opdagelse i København til fods med kun fem minutter til Rådhuspladsen og Tivoli lige om hjørnet.

Særlig miljøindsats

Green Key siden 2009 og del af Brøchner Hotels bæredygtighedsindsats.

Område

København

København, Danmarks hovedstad er blevet udvalgt til verdens bedste by at besøge, og byens ambitiøse grønne profil har et klart mål: Københavns Kommune satser på at blive verdens første CO2-neutrale hovedstad i 2025.

I København er der kort vej til både vand og grønne områder. Det er en grøn og cykelvenlig by, som kan udforskes på de mange nye elektriske bycykler. Man kan bo på et miljøcertificeret hotel, hvor hele 75 % af byens hotelværelser er miljømærket med enten Svanen eller Green Key, man kan svømme i det rene vand i byens havnebade eller indtage økologisk mad fra Michelin restauranter til streetfoodmarkeder.

Wonderful Copenhagen har en bæredygtighedsstrategi for turisme og er den første i verden, som er mærket med miljømærket Green Tourism Organization.