Hotel GUESTapart

Sølv

Det Økologiske Spisemærke

Meget mere end et hotel

Hos Hotel GUESTapart finder du den perfekte kombination af eksklusiv hoteltilværelse og hyggelig, hjemlig atmosfære. Konceptet bygger på idéen om ”et hjem væk hjemmefra”, og der lægges et stort arbejde i at skabe den bedst mulige oplevelse for hotellets gæster med personlig, nærværende service, unikke rammer og dejlig mad.

Hotellet åbnede i april 2019 og er dermed et frisk og innovativt pust til det aarhusianske byliv. Der er 86 fuldtudstyrede hotelværelser, moderne og nyteknologiske konferencelokaler, en lækker a la carte restaurant og 600 kvm eksklusive fitnessfaciliteter med sauna og koldskyl. Hotellet tilbyder gratis parkering og har et letbanestop i baghaven, med mulighed for at komme til midtbyen på blot 10 minutter.

Alle værelser er mellem 30-48kvm store. Hvert værelse har eget køkken med alt du behøver til madlavning, stort badeværelse med håndklæder, hårtørrer og lækre badeartikler, soveværelse med dobbeltseng og B&O TV samt møbler og interiør i dansk og internationalt design. Stilen er eksperimenterende, hvor rå materialer og industrielt design kombineres med bløde tekstiler, original kunst og farver. Der er forsøgt at skabe en tilstedeværelse, der matcher din hverdag bedst muligt, med mulighed for lidt ekstra selvforkælelse.


Særlig miljøindsats

En miljøindsats udover det sædvanlige

På hotellet er der håndhævet nogle konkrete tiltag, helt bevidst for at spare på ressourcerne. Der serveres aldrig kildevand på flaske, men i stedet renset postevand. Alt vand bliver renset for kalk, så både maskiner og service har mange gode leveår. Håndvaskene har sensorer og toiletterne har dobbeltskyl.

Hotellet er udstyret med energimærke A samt eget solcelleanlæg, som genererer strøm til driften. Der er installeret lyssensorer i de lokaler der sjældent bruges, og alle computere og andet IT-udstyr slukkes hver nat. Desuden har hotellet fire ladestationer til elbiler.

Husets a la carte restaurant – Restaurant APART, sørger også for en bæredygtig hverdag. Den er indehaver af sølvmærket i økologi, hvilket betyder at 60-90% af alt hvad der købes, er økologisk. Når der handles ind, minimeres mængden for at undgå madspild, og der handles så vidt muligt lokalt for at begrænse brugen af transport. Når køkkenet laver mad ud af huset, leveres det i 100% genanvendt emballage med tanke på bæredygtig nedbrydelse.

Hele hotellet rengøres udelukkende i produkter der er miljømærkede. Vaskepulver og alle toiletartikler er helt fri for unødige tilsætningsstoffer. Desuden affaldssorteres der, og det samme bliver hotellets gæster opfordret til at gøre.

Område

Aarhusregionen

Som Danmarks næststørste by er Aarhus midtpunktet for en region med dynamiske og kreative byer, unik natur med en nationalpark samt kunst og kultur i verdensklasse. I regionens byer, danner et historisk miljø den smukke ramme om et kreativt og levende byliv med spændende attraktioner, muligheder for shopping og smagsprøver på det danske køkken med friske, lokale råvarer.

Samtidig byder regionen på fantastisk natur så langt øjet rækker: Et 360 kilometer blåt bånd af kyst og strand indrammer et storslået og varieret landskab med søer, åer, skove, bakker og utallige smukke udsigtspunkter. Den fornemme titel som Europæisk Kulturhovedstad i 2017 har betydet, at kulturen i dag står stærkere end nogensinde i Aarhus og Aarhusregionen. Det tiltrækker gæster fra hele verden og placerer Aarhusregionen som den største turistdestination uden for hovedstaden målt på geografi og turismeomsætning.

Cirka 60 % af værelserne i Aarhus er miljømærket efter Wakeup Aarhus har modtaget Green Key.