Green Key

Hotel Opus Horsens er tegnet af Kim Utzon Arkitekter, og designer Mikael Mammen har stået for indretningen. Resultatet er en kombination af rene, skandinaviske linjer og en varm, international elegance, der skaber lækre kontraster.

Hotel Opus Horsens har 129 store, velindrettede værelser samt tre suiter. Hotellets konferencefaciliteter er femstjernede, og deres store styrke i forhold til både selskaber og møder er, at huset er så gennemtænkt helt fra tegnebrættet. Det gør det nemt at skræddersy rummene til netop jeres arrangement, uanset om I er 8 eller 280.

Hotellet ligger tæt på bymidten, Fængslet, Forum Horsens og har samtidig med let adgang til motorvejen.

Særlig miljøindsats

Green Key fra 2009.

Område

Østjylland

Østjylland tilbyder dig en fantastisk kombination af frugtbart landskab, ekspansive skove, sandstrande og travle storbyer.

Det grønne og kuperede landskab i regionen blev dannet af gletsjeren i den sidste istid. Dale, kløfter og dybe fjorde blev alle udskåret af smeltevand.

Du vil opdage, at Østjylland er let tilgængeligt og fuld af varierede udendørs oplevelser. Det er også hjemsted for Danmarks dynamiske anden by, Århus, Mols Bjerge på Djursland, Samsø og Vejle.

Men du finder også Søhøjlandet med Silkeborg og Skanderborgs søer og skove samt Legoland i Billund.