Green Key

Hotel Ottilia

4 af 5 stjerner

Guld

Det Økologiske Spisemærke

Bo i et dansk ikon – det gamle Carlsberg Bryggeri

Hotel Ottilia er Brøchner Hotels’ 4+ stjernede luksus boutique hotel ud over det sædvanlige. To ikoniske Carlsberg-bygninger danner rammen om Hotel Ottilia, og tilfører original karakter og enestående arkitektur.

Unikt interiør og originale elementer komplimenterer hinanden i indretningen af hotellet. Med 155 værelser og suiter, lounge områder som Dipylon Porten, en fantastisk tagterrasse, italiensk restaurant, fitnessrum, konferencefaciliteter og et nyt bad og spa-koncept, der åbner i 2020, tilbyder Hotel Ottilia et enestående ophold.

Alle værelser har et cool, industrielt look med rå betonvægge, enestående belysning og skræddersyede designs.

‘Good Morning. It’s Organic!’

På Hotel Ottilia begynder du dagen med en lækker og indbydende økologisk morgenmadsbuffet. Buffeten er fyldt med friskbagt brød og croissanter, yoghurt med hjemmelavet toppings, årstidens frugt, juice, varme retter og meget mere.

Placeringen i Carlsberg Byen giver en unik, historisk atmosfære og en følelse af et summende nyt område i København med cool designbutikker, caféer, restauranter og hippe Vesterbro kun 5 minutter væk.

Særlig miljøindsats

Green Key siden 2020 og del af Brøchner Hotels bæredygtighedsindsats.

Område

København

København, Danmarks hovedstad er blevet udvalgt til verdens bedste by at besøge, og byens ambitiøse grønne profil har et klart mål: Københavns Kommune satser på at blive verdens første CO2-neutrale hovedstad i 2025.

I København er der kort vej til både vand og grønne områder. Det er en grøn og cykelvenlig by, som kan udforskes på de mange nye elektriske bycykler. Man kan bo på et miljøcertificeret hotel, hvor hele 75 % af byens hotelværelser er miljømærket med enten Svanen eller Green Key, man kan svømme i det rene vand i byens havnebade eller indtage økologisk mad fra Michelin restauranter til streetfoodmarkeder.

Wonderful Copenhagen har en bæredygtighedsstrategi for turisme og er den første i verden, som er mærket med miljømærket Green Tourism Organization.