Green Key

Hotel Tiffany

3 af 5 stjerner

Hotel Tiffany er et familieejet hotel med 31 værelser. Hotellet ligger i et roligt kvarter i centrum af København kun 15 min. fra Københavns Lufthavn. Der er gåafstand til Hovedbanegården (Metro åbner september 2019), Strøget og Tivoli. 

Du er tæt på mange af byens seværdigheder, gode butikker, caféer og restauranter. Der leveres morgenmad på værelset. I receptionen er der kaffe, the & isvand. Øl, vand, vin, slik og ekstra Nespresso kaffe kan købes i receptionen.

Særlig miljøindsats

Green Key fra 2012.

Område

København

København, Danmarks hovedstad er blevet udvalgt til verdens bedste by at besøge, og byens ambitiøse grønne profil har et klart mål: Københavns Kommune satser på at blive verdens første CO2-neutrale hovedstad i 2025.

I København er der kort vej til både vand og grønne områder. Det er en grøn og cykelvenlig by, som kan udforskes på de mange nye elektriske bycykler. Man kan bo på et miljøcertificeret hotel, hvor hele 75 % af byens hotelværelser er miljømærket med enten Svanen eller Green Key, man kan svømme i det rene vand i byens havnebade eller indtage økologisk mad fra Michelin restauranter til streetfoodmarkeder.

Wonderful Copenhagen har en bæredygtighedsstrategi for turisme og er den første i verden, som er mærket med miljømærket Green Tourism Organization.