Green Key

IDA Conference tilbyder en lang række muligheder for leje af unikke mødelokaler i lyse og inspirerende omgivelser. Beliggende centralt i København og med moderne mødefaciliteter, tilbydes der lokaler, hvoraf størstedelen har vandudsigt. Disse er specielt egnede til afholdelse af møder, kurser, konferencer og produktlanceringer. Hvad enten I skal bruge et mødelokale til en mindre gruppe mødedeltagere, til større seminarer eller til et foredrag, så ring til konferencekoordinatorerne og hør mere.

Særlig miljøindsats

Green Key fra 2003. Læs om stedets miljøindsats.

Område

København

København, Danmarks hovedstad er blevet udvalgt til verdens bedste by at besøge, og byens ambitiøse grønne profil har et klart mål: Københavns Kommune satser på at blive verdens første CO2-neutrale hovedstad i 2025.

I København er der kort vej til både vand og grønne områder. Det er en grøn og cykelvenlig by, som kan udforskes på de mange nye elektriske bycykler. Man kan bo på et miljøcertificeret hotel, hvor hele 75 % af byens hotelværelser er miljømærket med enten Svanen eller Green Key, man kan svømme i det rene vand i byens havnebade eller indtage økologisk mad fra Michelin restauranter til streetfoodmarkeder.

Wonderful Copenhagen har en bæredygtighedsstrategi for turisme og er den første i verden, som er mærket med miljømærket Green Tourism Organization.

+45 33 18 46 64

booking@ida.dk

https://idaconference.com/

Gå til booking

Kalvebod Brygge 31-33 ,1780

København V