Imperial Hotel

4 af 5 stjerner

Imperial Hotel er et stilfuldt 4-stjernet hotel, der med det ypperste af klassisk design og moderne arkitektur danner en atmosfærefyldt ramme om besøget i København.Med hotellets unikke beliggenhed tæt på Tivoli, Rådhuspladsen og Strøget er du altid i centrum af byens begivenheder.Hotellet har 304 værelser og gratis internetadgang for hotellets gæster.

Særlig miljøindsats

Green Key siden 2008 og del af Arp Hansen samlede miljøindsats.

Område

København

København, Danmarks hovedstad er blevet udvalgt til verdens bedste by at besøge, og byens ambitiøse grønne profil har et klart mål: Københavns Kommune satser på at blive verdens første CO2-neutrale hovedstad i 2025.

I København er der kort vej til både vand og grønne områder. Det er en grøn og cykelvenlig by, som kan udforskes på de mange nye elektriske bycykler. Man kan bo på et miljøcertificeret hotel, hvor hele 75 % af byens hotelværelser er miljømærket med enten Svanen eller Green Key, man kan svømme i det rene vand i byens havnebade eller indtage økologisk mad fra Michelin restauranter til streetfoodmarkeder.

Wonderful Copenhagen har en bæredygtighedsstrategi for turisme og er den første i verden, som er mærket med miljømærket Green Tourism Organization.