Feriecenter

Landal Middelfart

Landal Middelfart

Omgivet af skov og smuk natur finder du Landal Middelfart på Fyn. Parken ligger gemt i den smukke bøgeskov, der er en del af Hindsgavl Dyrehave. Tag på lange gåture i dyrehaven, udforsk området på cykel med en tur til charmerende Middelfart eller oplev den fantastiske natur i Fænøsund fra vandsiden i kano eller kajak. På parken kan både store og små plaske i vand i vores inden- og
udendørs pools, hvor der også er soppebassin til de helt små.
Børnene kommer aldrig til at kede sig på Landal Middelfart, hvor de kan brænde krudt af på hoppepuden og legepladserne, slippe fantasien løs i det kreative værksted eller dyste mod hinanden i et slag minigolf. Driller vejret, kan I slå jer løs i vores indendørs gameroom med bordtennis, bordfodbold og pool bord.

Område – Lillebæltsområdet

Lillebæltsområdet byder på smuk natur med kuperet kystlandskab, gamle skove og naturligvis Danmarks største naturpark; Naturpark Lillebælt.
Området byder på masser af aktiviteter, hvor du oplever naturen fra en ny side.
I Lillebælt boltrer marsvinene sig i et af de mest hvalrige farvande i verden, og du kan opleve dem på en spændende hvalsafari. Som et af de eneste steder i verden kan du – hvis ikke du har højdeskræk -  komme på bridgewalking og se naturen fra fugleperspektiv. Lillebælt giver dig alle muligheder for at holde din ferie, lige som du ønsker; lige fra aktiv ferie med kajak ud i Fænøsund, dykning i Lillebælts mystiske verden under vand, cykeltur langs vandet og over den gamle Lillebæltsbro, til hyggelige shopping ture i Middelfarts specialbutikker, afslapning på én af de mange sandstrande eller picnic i den dejlige natur.