Feriecenter

Landal Seawest

Midt i den uspolerede vestjyske natur, tæt på brede sandstrande, ligger Landal Seawest. Her kan hele familien slappe af og have det sjovt med aktiviteter og underholdning både på og omkring parken. 

Hos Landal Seawest får du egen feriebolig ved skov og strand, fri adgang til tropisk badeland. Udendørs faciliteter som minigolf, legeplads og hoppepude og indendørs faciliteter som bowling, legerum og spillehal. Wellness og fitnessområde samt mulighed for vandre- og mountainbiketure i området.

Særlig miljøindsats

Green Key fra 2018 og del af Landals miljøprogram.

Område

Sydjylland

Sønderjylland er en historisk spændende region med mange kulturelle og historiske steder og UNESCO Verdens naturarv – Vadehavet, lige ude for døren.

Her finder du Danmarks største økologiske spisekammer og du kan sætter tænderne i det søde sønderjyske kaffebord og smage på det spændende fusionskøkken.

Turen går gennem hyggelige købstæder med gamle bykerner og en rig maritim kystlinje eller gå en tur på Genarmstien, Hærvejen eller Caminoen. Køb et minde med hjem fra en af gårdbutikkerne eller stalddørsbutikkerne.