Green Key

Manon Les Suites

5 af 5 stjerner

Guld

Det Økologiske Spisemærke

Dette hotel ligger 1 km fra Københavns Hovedbanegård og byder på økologisk morgenbuffet samt rummelige suiter med fladskærms-tv. Hotellet tilbyder også tagterrasse med tilhørende café samt gratis WiFi.Lejlighederne på Manon Les Suites har himmelseng og tekøkken med køleskab samt te- og kaffefaciliteter. Der er eget badeværelse med økologiske toiletartikler.

Hotellets gæster tilbydes gratis adgang til fitnesscenter og indendørs pool. Manon Les Suites ligger 7 minutters gang fra Vesterport Station og kun 140 m fra et busstoppested. Strøget og Tivoli ligger kun 10 minutters gang fra hotellet. Par er særligt glade for beliggenheden – de har givet den karakteren 8,6.

Særlig miljøindsats

Green Key fra 2017 og del af Guldsmedens gennemgribende bæredygtighedsprogram.

Område

København

København, Danmarks hovedstad er blevet udvalgt til verdens bedste by at besøge, og byens ambitiøse grønne profil har et klart mål: Københavns Kommune satser på at blive verdens første CO2-neutrale hovedstad i 2025.

I København er der kort vej til både vand og grønne områder. Det er en grøn og cykelvenlig by, som kan udforskes på de mange nye elektriske bycykler. Man kan bo på et miljøcertificeret hotel, hvor hele 75 % af byens hotelværelser er miljømærket med enten Svanen eller Green Key, man kan svømme i det rene vand i byens havnebade eller indtage økologisk mad fra Michelin restauranter til streetfoodmarkeder.

Wonderful Copenhagen har en bæredygtighedsstrategi for turisme og er den første i verden, som er mærket med miljømærket Green Tourism Organization.