Montra Odder Parkhotel

4 af 5 stjerner

Montra Odder Parkhotel

På Odder Parkhotel kan du opleve alt det bedste fra Østjylland. Odder by i sig selv er en hyggelig by med naturen lige ved hånden, og der er kort køreafstand til både Aarhus, Horsens, Skanderborg og færgen til Samsø.

Hotellet råder over en glimrende restaurant og vinkælder for dem med hang til smagsoplevelser, og særligt på hotellets suiter kan man få mange timer til at gå i de hyggelige og fascinerende værelser. Suiterne er nemlig opkaldt efter og indrettet med inspiration i store Hollywood-navne som Marilyn Monroe, Grace Kelly og Sophia Loren.

Du finder også gode og moderne konferencefaciliteter og mødelokaler på hotellet, ligesom der er selskabslokaler til arrangementer som bryllup og konfirmation.


Østjylland

I Østjylland finder du et væld af spændende oplevelser, seværdigheder og attraktioner. Området er spækket med masser af kultur som ARoS i Aarhus og FÆNGSLET i Horsens, som begge er museer af høj kvalitet, men området bugner af museer, teatre, koncerter og meget mere.

Du kan også opleve spændende natur i mange afskygninger ved blandt andet de gode strande i området, Danmarks højeste punkter omkring Yding Skovhøj, Ejer Bavnehøj og Himmelbjerget, hyggelige øer som Samsø og Endelave og meget mere.

For de kræsne er der også mange fremragende spisesteder i området, blandt andet i Aarhus, hvor man finder flere michelin-restauranter.

Særlig miljøindsats

Odder Parkhotel er en del af Montra Hotels’ indsats for miljøet.