Montra Skaga Hotel

4 af 5 stjerner

Montra Skaga Hotel

Med naturen i baghaven har 4-stjernede Skaga Hotel en god placering til at udforske det meste af Nordjylland. Hotellet ligger i Hirtshals, som er en havneby med rutefart til blandt andet Norge og Island, og det kan fungere som et behageligt stop inden turen videre ned gennem Jylland eller med færgen nordpå.

Hotellet kan dog også sagtens være en destination i sig selv. Nordsøen Oceanarium, som altid er et besøg værd med den ikoniske klumpfisk, ligger lige over for hotellet, og uden at forlade matriklen finder du også blandt andet en indendørs pool og en lækker restaurant.

Med jævne mellemrum finder du også spændende arrangementer som koncerter, standup og foredrag, som sikrer en god aften med masser af underholdning.

Til forretningsfolket kan man også finde mange gode og moderne faciliteter til møder og konferencer – blandt andet i samarbejdet med Nordsøen Oceanarium, hvis man vil prøve noget anderledes.


Område

Nordjylland

I Nordjylland finder du et væld af spændende oplevelser og attraktioner. Hirtshals ligger på den jyske top tæt på Skagen og Grenen hvor Kattegat møder Nordsøen og du kan stå med en fod i hvert hav.

Området byder på mange naturoplevelser blandt andet i Nationalpark Thy, hvor du kan opleve unik natur og vilde dyr.

Som hovedstad i området finder du Aalborg, der har en masse kulturelle tilbud og masser af shopping, men rundt om i hele området finder du hyggelige og charmerende mindre byer, der har masser at byde på.

Særlig miljøindsats


Skaga Hotel er en del af Montra Hotels’ indsats for miljøet.

Område

Nordjylland

Den nordlige del af Jylland er fuld af enestående naturoplevelser og udsigtsposter med fantastisk udsigt over istidslandskab, lyngområder og hvide sandstrande. Her ligger også attraktionen Nordisk Folkecenter for Vedvarende Energi, hvor man kan opleve innovative løsninger på vedvarende energi, og Museum for Bæredygtighed og Forsyning – MOSS, det kulturhistoriske museum med specialer inden for menneskerne i Vildmosen, Møllerne og Jyske Å’s historie.