Munkebjerg Hotel

4 af 5 stjerner

Munkebjerg hotel ligger midt i uspoleret natur ved Vejle, omgivet af tæt og frodig bøgeskov. Her er 5-stjernede konferencefaciliteter og selskabslokaler for op til 700 gæster, 3 restauranter, café, natklub, vinkælder, Casino Munkebjerg Vejle og meget mere.

Alle standardværelser, Tree-Top værelser, suiter, juniorsuiter og brudesuite er indrettet med designer møbler, B&O; fjernsyn, radio, trådløst bredbånd, minibar og meget mere. Munkebjerg Hotel har et væld af oplevelsesmuligheder og  tilbyder flere forskellige miniferie-, sommerferie- og weekendophold, hvor det er muligt at slappe af i Munkebjerg Fit & Relax, spille golf eller nyde lækker gourmetmad.

På Munkebjerg Hotel er mottoet 'selvtilberedt er veltilberedt'. Derfor findes egen-produktion med gode råvarer fra eget bageri, konditori, slagteri og røgeri samt blomsterbindere, der sørger for dekorationer på bordene og rundt på hele hotellet. 

Særlig miljøindsats

Green Key fra 2009.

Område

Østjylland

Østjylland tilbyder dig en fantastisk kombination af frugtbart landskab, ekspansive skove, sandstrande og travle storbyer.

Det grønne og kuperede landskab i regionen blev dannet af gletsjeren i den sidste istid. Dale, kløfter og dybe fjorde blev alle udskåret af smeltevand.

Du vil opdage, at Østjylland er let tilgængeligt og fuld af varierede udendørs oplevelser. Det er også hjemsted for Danmarks dynamiske anden by, Århus, Mols Bjerge på Djursland, Samsø og Vejle.

Men du finder også Søhøjlandet med Silkeborg og Skanderborgs søer og skove samt Legoland i Billund.