Vandrehjem

Next House Copenhagen

Next Level Hostel

Next House Copenhagen er meget mere end bare et sted at overnatte.

Du man træder ind på Next House Copenhagen, vil du straks mærke den urbane elegance og kvalitet, som sætter helt nye standarder for hvad, du kan forvente at opleve på et hostel.

Next House Copenhagen er det ideelle sted for eventyrlystne sjæle, der vil opleve alt, hvad København har at tilbyde og danne relationer med både rejsende og lokale. 

Område

København

København, Danmarks hovedstad er blevet udvalgt til verdens bedste by at besøge, og byens ambitiøse grønne profil har et klart mål: Københavns Kommune satser på at blive verdens første CO2-neutrale hovedstad i 2025.

I København er der kort vej til både vand og grønne områder. Det er en grøn og cykelvenlig by, som kan udforskes på de mange nye elektriske bycykler. Man kan bo på et miljøcertificeret hotel, hvor hele 75 % af byens hotelværelser er miljømærket med enten Svanen eller Green Key, man kan svømme i det rene vand i byens havnebade eller indtage økologisk mad fra Michelin restauranter til streetfoodmarkeder.

Wonderful Copenhagen har en bæredygtighedsstrategi for turisme og er den første i verden, som er mærket med miljømærket Green Tourism Organization.