Green Key

Konference

Roskilde Kongrescenter

Roskilde Kongrescenter Bauhaus Arena er et oplagt samlingspunkt for konferencer, messer, fester og events. Den centrale placering gør det let at komme dertil fra alle verdenshjørner. Kongrescentret ligger blot 30 minutter fra Københavns centrum og tæt på motorvej og offentlig transport og kan tilbyde 750 gratis p-pladser lige uden for døren.

Roskilde Kongrescenter Bauhaus Arena tilbyder en række arrangementer med koncerter, foredrag, shows og sportsbegivenheder, men huser også konferencer, store firmafester eller messer.

Særlig miljøindsats

Green Key fra 2018.

Område

København

København, Danmarks hovedstad er blevet udvalgt til verdens bedste by at besøge, og byens ambitiøse grønne profil har et klart mål: Københavns Kommune satser på at blive verdens første CO2-neutrale hovedstad i 2025.

I København er der kort vej til både vand og grønne områder. Det er en grøn og cykelvenlig by, som kan udforskes på de mange nye elektriske bycykler. Man kan bo på et miljøcertificeret hotel, hvor hele 75 % af byens hotelværelser er miljømærket med enten Svanen eller Green Key, man kan svømme i det rene vand i byens havnebade eller indtage økologisk mad fra Michelin restauranter til streetfoodmarkeder.

Wonderful Copenhagen har en bæredygtighedsstrategi for turisme og er den første i verden, som er mærket med miljømærket Green Tourism Organization.