Ruths Hotel er beliggende i hjertet af Gl. Skagen i det nordligste Jylland og råder i alt over 7 bygninger forbeholdt gæster, med i alt 58 værelser samt konferencefaciliteter. Herudover råder hotellet over et wellnesscenter samt en vin-bar, som begge bortforpagtes.

Ruth's Hotel er et historisk hotel i Højen-kvarteret i Skagen i det nordlige Jylland, Danmark. Det er opkaldt efter dets grundlæggere, Emma og Hans Christian Ruth, der åbnede det som Badepensionat Vesterhus i 1904, og har nu fået ry ikke kun for komfort, men for sin franske brasserie-restaurant drevet af Michel Michaud, som siges at være Skagens bedste.

Særlig miljøindsats

Hotellet er i gang med at opføre personaleboliger til i alt 60 medarbejdere. I hele byggeprocessen samt det færdige resultat er der lagt vægt på bæredygtige løsninger, til gavn for både medarbejdere og miljøet.

Ruths Hotel har en lang tradition for at tage aktivt ansvar for at sikre udvikling, der er til gavn for virksomheden, medarbejdere og lokalmiljø såvel som hotel- og restaurationsbranchen generelt. På Ruths Hotel er der en ambition om, at kvalitet skal afspejles i alle aspekter. I den sammenhæng er det ligeledes en målsætning at videreudvikling vores indsats i forhold til at være en bæredygtig aktør i hotel- og restaurationsbranchen, og herved bidrage til en CO2-neutral turismebranche.

Med henblik på at sikre strukturerede rammer og målbare processer for den bæredygtige indsats på Ruths Hotel er Green Key certificering valgt som styringsværktøj.

Det er i forlængelse af årtiers indsats med at sikre en ansvarsfuld virksomhedsdrift og et specifikt fokus på kvalitet, at der på Ruths Hotel arbejdes videre med indsatsen for at sikre bæredygtig udvikling.


Område

Nordjylland

Den nordlige del af Jylland er fuld af enestående naturoplevelser og udsigtsposter med fantastisk udsigt over istidslandskab, lyngområder og hvide sandstrande. Her ligger også attraktionen Nordisk Folkecenter for Vedvarende Energi, hvor man kan opleve innovative løsninger på vedvarende energi, og Museum for Bæredygtighed og Forsyning – MOSS, det kulturhistoriske museum med specialer inden for menneskerne i Vildmosen, Møllerne og Jyske Å’s historie.