STAY er et designhotel beliggende i Københavns havneområde på Islands Brygge, 2,5 km fra det centrale København.

STAY har en stor tagterrasse med panoramaudsigt, gratis Wi-Fi og adgang til træningscenter samt rummelige lejligheder med balkon. STAY Copenhagen ligger i en ombygget industribygning fra midten af 1900-tallet og har minimalistisk skandinavisk design. De lyse lejligheder har et fuldt udstyret køkken, vaskemaskine og tørretumbler og fladskærms-tv med kabel-kanaler.

Sky Lounge er beliggende på 7. etage og er et populært sted at mødes over en aftencocktail eller et glas vin. Hver morgen serveres en økologisk morgenbuffet.

Gæster der ønsker at udforske omgivelserne kan leje en cykel i receptionen eller tage en afslappende tur til naturområdet Amager Fælled, kun 200 m væk.STAY Copenhagen er inden for 10 minutters gang fra Dybbølsbro Station. Der tilbydes fri indendørs parkering på ejendommen.

Særlig miljøindsats

Green Key fra 2013.

Område

København

København, Danmarks hovedstad er blevet udvalgt til verdens bedste by at besøge, og byens ambitiøse grønne profil har et klart mål: Københavns Kommune satser på at blive verdens første CO2-neutrale hovedstad i 2025.

I København er der kort vej til både vand og grønne områder. Det er en grøn og cykelvenlig by, som kan udforskes på de mange nye elektriske bycykler. Man kan bo på et miljøcertificeret hotel, hvor hele 75 % af byens hotelværelser er miljømærket med enten Svanen eller Green Key, man kan svømme i det rene vand i byens havnebade eller indtage økologisk mad fra Michelin restauranter til streetfoodmarkeder.

Wonderful Copenhagen har en bæredygtighedsstrategi for turisme og er den første i verden, som er mærket med miljømærket Green Tourism Organization.