Hotel

Stella Maris

4 af 5 stjerner

Beliggende direkte ned til Svendborgsund indbyder STELLA MARIS nærvær og afslapning i luksuriøse omgivelser.

Oplev sydfynsk idyl uden lige når ro, høj kvalitet og forkælelse går hånd i hånd og kendetegner restaurantens atmosfære såvel som de velindrettede værelser og efterlader dig med den simple opgave at fokusere på dig selv og dine nærmeste.

I restauranten beder vi dig læne dig trygt tilbage når vi byder på velsmag og håndværk med plads til en spændende overraskelse eller to. Vi lader os inspirere af omgivelserne når vi tilbereder dit måltid med respekt for årstiden og serverer det akkompagneret af delikate vine.

Om det er et romantisk get-away, et eksklusivt business event eller dit livs fest vil den personlige service sikre en autentisk og ekstraordinær oplevelse. Vi glæder os til at byde jer hjerteligt velkommen på STELLA MARIS.

Særlig miljøindsats

Green Key siden 2023.

Område

Fyn og det sydfynske øhav

Fyn bliver kaldt cykeløen pga. de 1200 km skiltet cykelruter i det smukke og alsidige landskab. Besøg de velbevarede købstæder, de 123 slotte og herregårde og lad dig friste af lokale fødevarer og sublime restauranter – det hele omkranset af et hav fyldt med 100 øer.

Odense er fyldt med smukke parker, romantiske haver og rekreative områder som udendørs fitnesslegepladser. 

På Fyn får du gode råvarer, kød fra glade dyr, lokalt brygget øl og vin, karakteristiske oste og udsøgte specialiteter, der kan nydes på en af de kulinariske ruter eller på en af de hyggelige madmarkeder.

Ud over Odense som er Fyns største by finder du hyggelige byer som Svendborg, Nyborg, Kerteminde, Bogense og Middelfart.