oekopris_1400x670

Bæredygtighed skaffer Comwell statsaftale

Flere års investeringer i renoveringer og omstilling til bæredygtighed har ifølge salgsdirektør medvirket til at Comwell Hotels har fået statsaftale.

”Vi er oprigtig stolte over, at Moderniseringsstyrelsen har valgt os som én af deres samarbejdspartnere. Vores store og langsigtede investeringer i renoveringer, nye mødekoncepter, faciliteter og ikke mindst vores bæredygtige omstilling ser ud til at have båret frugt. Vores mange, private møde- og konferencegæster har de sidste fire år i træk honoreret det med prisen for Danmarks bedste mødekoncept. Så vi ser frem til at byde statens ansatte velkommen på Comwell,” siger Comwells salgsdirektør Henrik Hjorth.

Den nye aftale, som Moderniseringsstyrelsen har lavet på vegne af staten, omfatter 12 af Comwells hoteller i Danmark og er gældende for to år. 

Hotelkæden ønsker at gøre en reel forskel for både mennesker og miljø

Alle Comwells hoteller i Danmark opnåede sidste år Det Økologiske Spisemærke i bronze, hvilket blev belønnet med Årets Økopris 2017.  

”Det har givet vores hoteller et kæmpe kvalitetsløft, at arbejde mere bæredygtigt på tværs af alle hoteller og processer. Vi er beviset på, at man kan være bæredygtige uden at gå på kompromis med den gode oplevelse. Med en bæredygtig omstilling kan en hotelkæde på vores størrelse være med til at gøre en reel forskel for både mennesker og miljø. Vi oplever samtidig, at vores gæster og samarbejdspartnere i stigende grad stiller krav til den måde, vi driver forretning på. De forventer, at vi passer bedre på miljøet,” siger Henrik Hjorth.