SinatutØkoSølv.jpg

Sinatur-kæde får Det Økologiske Spisemærke i sølv

Sinatur fik overrakt Det Økologiske Spisemærke i sølv under Folkemødet på Bornholm, men hos Sinatur er det ikke nok, at råvarerne er økologiske.

“For os giver det mening at være naturens stemme, og vi kan se, at vi har fået flere bookinger, siden vi indførte økologien,” siger Kari Brandsgård til Økologisk.nu.

Som direktør for Haraldskær Sinatur Hotel & Konference lidt uden for Vejle var hun i weekenden med til at modtage de økologiske spisemærker i Sinatur-kædens store restauranttelt under folkemødet på Bornholm.

Det Økologiske Spisemærke, der er en statslig certificering og mærkningsordning for spisesteder i Danmark, uddeles og kontrolleres af Fødevarestyrelsen. Mærket viser, hvor stor en del af de indkøbte føde- og drikkevarer, der er økologiske, og findes i tre varianter: Bronze (30-60%), sølv (60-90%) og guld (90-100%)

Læs hele nyheden...