RainForrest.jpg

Letz Sushi har indgået aftale med Dansk Alliance for Ansvarlig Soja

LETZ SUSHI har fokus på bæredygtighed og er en aktiv del af Dansk Alliance for Ansvarlig Soja. Kæden har en målsætning om at være fuldt ud ”deforestation free” i 2020. Det vil sige, at der ikke fældes regnskov for at tilvejebringe produkter, der føres i LETZ SUSHI – hverken direkte eller indirekte.

Ifølge LETZ SUSHI kan der være sammenhæng mellem sushi og fældning af regnskoven. 

Produktionen af soya er en af de største årsager til fældning af regnskov, og det vil LETZ SUSHI gerne være med til at ændre. Derfor har LETZ SUSHI indgået et samarbejde med Dansk Alliance for Ansvarlig Soja, og sushikæden har en målsætning om at være 100% 'deforestation free' inden udgangen af 2020. 

Men det handler ikke kun om den soya, du dypper din sushi i. Et af de største initiativer indenfor ansvarlig soya omhandler nemlig det foder, som de opdrættede fisk er fodret med. LETZ SUSHIs fisk og skaldyr har siden 2018 været ASC-certificeret (og MSC-certificeret) og dermed kan det garanteres, at deres fisk og skaldyr er 100% ’deforestation free’.

ASC-mærket stiller nemlig krav til at al foder til fisk og skaldyr skal være fra ansvarlige kilder. 

Læs mere om LETZ SUSHI handleplan og arbejde i Dansk Initiativ for Ansvarlig Soya...