30513 1602160589

Sunset Boulevard og Growing Trees Network planter 150.000 træer om året i et nyt tæt samarbejde

Sunset Boulevard tog et drastisk skridt og sagde helt farvel til legetøj i børnemenuen fra den 30. september. Den danske restaurantkæde vinker, som den første af de store fastfood-kæder i Danmark, farvel til traditionen. I stedet vil de plante træer i danske Folkeskove rundt i hele landet.

Fastfood-branchen bliver ofte betegnet som en af de største distributører af legetøj på verdensplan. Nu siger den danskejede fastfoodkæde Sunset Boulevard fuldt stop for plastikdimser, papirmøller og andet legetøj på børnemenuen.

”Som en af Danmarks største fastfoodkæder føler vi, at vi har et ansvar for den planet, vi efterlader. Og selvom børnene er glade for legesagerne, er det også for langt størstedelens vedkommende noget helt unødvendigt pap og plastik. Derfor er de sidste stykker legetøj langet over disken i Sunset Boulevard,” siger Jens Broch, administrerende direktør i Sunset Boulevard.

I stedet bidrager Sunset Boulevards gæster fremover til etablering af Folkeskove der giver nye levesteder til dyr via skovrejsningsorganisationen Growing Trees Network, når de køber en børnemenu i restauranterne.

”Allerede det første år forventer vi at plante 150.000 træer. Det svarer til ca. 65 fodboldbaner Folkeskov. Og selv om det ikke er det samme, som at få endnu et stykke legetøj, håber vi, at det kan være med til at gøre en lille forskel for det samfund, vi er en del af. Hvem ved, måske kan vi en dag få inspireret andre aktører i branchen til at følge trop? ” siger Jens Broch.