71 Nyhavn Hotel

På det sidste hjørne af Nyhavns ikoniske husrækker har 71 Nyhavn Hotel hjemme i to smukke, nyrenoverede pakhuse fra det tidlige 1800-tal.

I 200 år har det eksklusive 71 Nyhavn Hotel stået mellem havnens skumsprøjt og livets gang i Nyhavn. Med en fantastisk udsigt fra hotellets sydside til Københavns havn og de mange smukke museumsbåde byder hotellet på en af byens bedste udsigter.

De to nyrenoverede pakhuse med 130 nyrenoverede værelser med en fælles luksuriøs stil, er forbundet via lobbyen, hvor der også er adgang til det italienske restaurant Il Rosmarino.

Fra hotellet er der kun få minutters gang til Amalienborg SlotStrøget og Kongens Nytorv – men du behøver ikke bevæge dig væk fra adressen for at opleve den særlige stemning, som Nyhavn er så berømt for.

Særlig miljøindsats

71 Nyhavn Hotel har været i Green Key siden 2008, som en samlet indsats via kæden Arp. Hansen. Alle hoteller i Arp. Hansen tildelt Green Key.

Område

København

København, Danmarks hovedstad er blevet udvalgt til verdens bedste by at besøge, og byens ambitiøse grønne profil har et klart mål: Københavns Kommune satser på at blive verdens første CO2-neutrale hovedstad i 2025.

I København er der kort vej til både vand og grønne områder. Det er en grøn og cykelvenlig by, som kan udforskes på de mange nye elektriske bycykler. Man kan bo på et miljøcertificeret hotel, hvor hele 75 % af byens hotelværelser er miljømærket med enten Svanen eller Green Key, man kan svømme i det rene vand i byens havnebade eller indtage økologisk mad fra Michelin restauranter til streetfoodmarkeder.

Wonderful Copenhagen har en bæredygtighedsstrategi for turisme og er den første i verden, som er mærket med miljømærket Green Tourism Organization.