Copenhagen Strand

4 af 5 stjerner

Et 4-stjernet hotel indrettet i et af havnefrontens oprindelige pakhuse i en rustik og let maritim stil. .Copenhagen Strand er beliggende i hjertet af København med udsigt over Københavns Havn, få minutters gang fra Nyhavn, Amalienborg, Kongens Nytorv, shopping på Strøget og Metro direkte til lufthavnen.

Nyd stilheden i en af de 174 4-stjernede værelser indrettet i nordisk design inspireret af lyset, vandet og den danske hygge. Alt interiør er særligt håndplukket med tanke på diskret luksus, et stilrent strejf og ekstra komfort, der blandt andet omfatter eksklusive senge, eget te- og kaffesæt, safetyboks og minibar. Benyt hotellobbyen og restauranten som dit eget mødested; den velassorterede bar og lobbyens mange hyggelige hjørner indbyder til uformelle møder og nærvær. 

Særlig miljøindsats

Green Key siden 2008 og del af Arp Hansen samlede miljøindsats.

Område

København

København, Danmarks hovedstad er blevet udvalgt til verdens bedste by at besøge, og byens ambitiøse grønne profil har et klart mål: Københavns Kommune satser på at blive verdens første CO2-neutrale hovedstad i 2025.

I København er der kort vej til både vand og grønne områder. Det er en grøn og cykelvenlig by, som kan udforskes på de mange nye elektriske bycykler. Man kan bo på et miljøcertificeret hotel, hvor hele 75 % af byens hotelværelser er miljømærket med enten Svanen eller Green Key, man kan svømme i det rene vand i byens havnebade eller indtage økologisk mad fra Michelin restauranter til streetfoodmarkeder.

Wonderful Copenhagen har en bæredygtighedsstrategi for turisme og er den første i verden, som er mærket med miljømærket Green Tourism Organization.