AC Hotel Bella Sky Copenhagen

4 af 5 stjerner

Det 4-stjernede designhotel AC Hotel Bella Sky Copenhagen er med sine 23 etager, 812 værelser og 30 mødelokaler et af de største og mest æstetiske hoteller i Norden.

Kvalitet og oplevelser er i højsædet, og der tilbydes alt fra fantastiske madoplevelser, afslapning og ren nydelse i Bella Sky Spa til unikke mødefaciliteter.Værelserne er indrettet i Skandinavisk design og udstyret med faciliteter, der er med til at sikre et behageligt ophold.

Særlig miljøindsats

Green Key siden åbningen i 2011 og del af BC Hospitality Groups Responsible Hospitality.

Område

København

København, Danmarks hovedstad er blevet udvalgt til verdens bedste by at besøge, og byens ambitiøse grønne profil har et klart mål: Københavns Kommune satser på at blive verdens første CO2-neutrale hovedstad i 2025.

I København er der kort vej til både vand og grønne områder. Det er en grøn og cykelvenlig by, som kan udforskes på de mange nye elektriske bycykler. Man kan bo på et miljøcertificeret hotel, hvor hele 75 % af byens hotelværelser er miljømærket med enten Svanen eller Green Key, man kan svømme i det rene vand i byens havnebade eller indtage økologisk mad fra Michelin restauranter til streetfoodmarkeder.

Wonderful Copenhagen har en bæredygtighedsstrategi for turisme og er den første i verden, som er mærket med miljømærket Green Tourism Organization.