Best Western Hotel Hebron

3 af 5 stjerner

BEST WESTERN Hotel Hebron ligger midt i København kun få minutters gang fra Tivoli, Hovedbanegården, Strøget, biograffer, teatre, restauranter og massere af seværdigheder. Med tog fra lufthavnen kan man på 15 minutter nå frem til BEST WESTERN Hotel Hebron.

Der tilbydes 99 dejlige komfortable værelser. Herudover er der et businesscenter, samt en lounge og en gårdhave, hvor man kan slappe af eller nyde kolde drikkevarer og snacks, som kan købes i receptionen. I hotellets hyggelige og charmerende morgenmadsrestaurant serveres hver morgen en stor skandinavisk buffet med alt hvad hjertet kan begære.

Hotellet råder over 7 mødelokaler. Mindre møder kan bestilles på timebasis, og til større arrangementer har vi mødepakker, der selvfølgelig kan tilpasses individuelle ønsker.

Særlig miljøindsats

Green Key fra 2009.

Område

København

København, Danmarks hovedstad er blevet udvalgt til verdens bedste by at besøge, og byens ambitiøse grønne profil har et klart mål: Københavns Kommune satser på at blive verdens første CO2-neutrale hovedstad i 2025.

I København er der kort vej til både vand og grønne områder. Det er en grøn og cykelvenlig by, som kan udforskes på de mange nye elektriske bycykler. Man kan bo på et miljøcertificeret hotel, hvor hele 75 % af byens hotelværelser er miljømærket med enten Svanen eller Green Key, man kan svømme i det rene vand i byens havnebade eller indtage økologisk mad fra Michelin restauranter til streetfoodmarkeder.

Wonderful Copenhagen har en bæredygtighedsstrategi for turisme og er den første i verden, som er mærket med miljømærket Green Tourism Organization.