Hotel

BEST WESTERN Hotel Herman Bang

Hotel Herman Bang ligger i Frederikshavn og er en del af BEST WESTERN koncernen. Hjørnebygningen er grundlagt i 1882 og har siden fungeret som hotel. I 1999 fik hotellet navn efter forfatteren Herman Bang. Hotel Herman Bang har 54 værelser fordelt på suiter og enkelt-, dobbelt- og businessværelser.  Der serveres morgenmad på hotellet og middagen kan bl.a. nydes i restauranten Empire, som serverer amerikansk mad.

Hotellet har mødefaciliteter til 20 personer inkl. AV udstyr. 

I hotellets lobby findes wellness centeret DenSyvendeHimmel samt Restaurant Empire/Amerikansk Diner. 

Hotellet er beliggende i hjertet af Frederikshavn i gå afstand fra gågaden som byder på mange specielbutikker og restauranter. Færgehavn og banegård ligger blot få minutters gang fra hotellet. 

Der er gratis parkering bag hotellet.  

Særlig miljøindsats

Green Key siden august 2023.

Område

Nordjylland

Den nordlige del af Jylland er fuld af enestående naturoplevelser og udsigtsposter med fantastisk udsigt over istidslandskab, lyngområder og hvide sandstrande. Her ligger også attraktionen Nordisk Folkecenter for Vedvarende Energi, hvor man kan opleve innovative løsninger på vedvarende energi, og Museum for Bæredygtighed og Forsyning – MOSS, det kulturhistoriske museum med specialer inden for menneskerne i Vildmosen, Møllerne og Jyske Å’s historie.

http://

Tordenskjoldsgade 3 ,9900

Frederikshavn