Hotel Jutlandia

4 af 5 stjerner

Skønt familie drevet hotel i Frederikshavn med udsigt over havnen og Kattegats blå bølger

Hotel Jutlandia i Frederikshavn er et vartegn, som byens gæster ikke kan undgå at lægge mærke til, når de sejler til og fra den travle havn med færgerne til Göteborg, Oslo og Læsø.

Hotellets direktør Camilla Frost er barnebarn af hotellets bygherre, og der er således tale om et familiedrevet hotel, hvor der lægges stor vægt på gæstfrihed, og hvor medarbejderne hver eneste dag året rundt brænder for at give den bedste individuelle service. 

Hotellet er byens hotel i Frederikshavn og ligger tæt på alting: færgerne, jernbanestationen og de mange butikker, og der er frit udsyn over det pulserende liv på havnen og ikke mindst Kattegats blå bølger. 

Får du lyst til en drink, kan du slå sig ned i hotellets bar, der byder på cocktails og ølsorter fra det meste af verden. Her kan man også hygge sig med diverse spil så som dart, shuffleboard, pool etc.

Hotellets restaurant, Sted1, er beliggende på toppen af hotellet. Her serveres morgenmad dagligt. Desuden er restauranten åben for a la carte onsdag til lørdag fra kl. 17.00. Bordbestilling anbefales.

Hotellets hyggelige lobby lounge har åben 24 timer i døgnet. Her står vi altid klar til at yde den bedste service, og sikre at man som gæst kan sove trygt og godt.

Konference faciliteter, Fitness Jutlandia, opladning af elbiler, samt gode parkeringsforhold, gør desuden hotellet til et populært valg.

Er man som gæst på cykel, tilbyder vi også cykelparkering i aflåst cykelrum.

Turen til Skagen tager kun 30 minutter, men byer som Sæby, Lønstrup er også en dagstur værd. Alternativt kan Læsø nås med færge på bare 1.5 time.

 

Velkommen til Hotel Jutlandia – Et hjem er ikke et sted, men en følelse.

 

 


Særlig miljøindsats

Green Key siden maj 2023.

Område

Nordjylland

Den nordlige del af Jylland er fuld af enestående naturoplevelser og udsigtsposter med fantastisk udsigt over istidslandskab, lyngområder og hvide sandstrande. Her ligger også attraktionen Nordisk Folkecenter for Vedvarende Energi, hvor man kan opleve innovative løsninger på vedvarende energi, og Museum for Bæredygtighed og Forsyning – MOSS, det kulturhistoriske museum med specialer inden for menneskerne i Vildmosen, Møllerne og Jyske Å’s historie.