Hotel Hillerød

3 af 5 stjerner

Guld

Det Økologiske Spisemærke

På Hotel Hillerød og Restaurant Krydderiet kommer vi dig i møde. Du kan kende os på vores store vilje og passion efter at skabe de bedste rammer for dig og dit ophold. Vi bor i hjertet af det grønne Nordsjælland. Vi er omgivet af prægtige skove, kongelig slotte og stolte jagttraditioner.

Vores egen Restaurant Krydderiet sætter en stor ære i at præsentere dig for de bedste råvarer og om  sommer plukker vi jordbær på naboens marker, svampe i skoven og lige udenfor vores vinduer dyrker vi vores egne krydderurter. Glæden for mad og vores faglige engagement er en oplevelse for alle sanser.

Område

Nordsjælland

Nordsjælland er velvære og wellness – også når det gælder mad. Derfor finder du et væld af økologiske producenter der leverer direkte til lokale restauranter og cafeer i Nordsjælland. Der er nemlig ikke altid langt fra jord til bord, når man får friske lokale økovarer direkte til køkkenet. På madmarkedet kan man samles omkring langborde med venner og familie og nyde mad fra hele verden, fra boder med forskellige streetfood-koncepter.

Du kan også købe ind i gårdbutikker og høstmarkeder, som altid har friske, bæredygtige og økologiske råvarer.

Lad pedalkraften lede dig ind i landet til skovens dybe, stille ro på rute 105 og 110  til UNESCO-verdensarv og Danmarks femte nationalpark eller hvide sandstrande og imponerende slotte. I Nordsjælland er der mange skove og det er tilladt og gratis at færdes i dem til hest, til fods eller på cykel.