Pharmakon

Bronze

Det Økologiske Spisemærke

Pharmakon Konferencecenter, som ligger i udkanten af Hillerød, er et kursus- og konferencecenter til alle brancher. 27 mødelokaler, foredragssal, 136 værelser og plads til 220 gæster i restauranten.

Unikke faciliteter og en personlig service er med til at skabe den atmosfære gæsterne taler om. Dette er rammen om et succesfuldt møde eller den professionelle afvikling af din konference.

Pharmakon Konferencecenter ligger i udkanten af Hillerød med 180 gratis parkeringspladser, som er nemt at komme til både i bil og med offentlig transport. Alle lokaler har udsigt til grønne oaser. Nyd pausen i gårdhaver eller gå en tur på den 5 hektar store eng med den lille sø og bålplads.

Pharmakon Konferencecenter huser Farmacihistorisk Museum og er et Non Profit Konferencecenter, hvor du som kunde automatisk støtter forskning og udvikling indenfor sikker og effektiv medicinering.Læs mere om projekter her.

Særlig miljøindsats

Green Key fra 2009.

Pharmakon med Det Økologisk Spisemærke deler deres 11 bedste madspildsideer

Område

Nordsjælland

Nordsjælland er velvære og wellness – også når det gælder mad. Derfor finder du et væld af økologiske producenter der leverer direkte til lokale restauranter og cafeer i Nordsjælland. Der er nemlig ikke altid langt fra jord til bord, når man får friske lokale økovarer direkte til køkkenet. På madmarkedet kan man samles omkring langborde med venner og familie og nyde mad fra hele verden, fra boder med forskellige streetfood-koncepter.

Du kan også købe ind i gårdbutikker og høstmarkeder, som altid har friske, bæredygtige og økologiske råvarer.

Lad pedalkraften lede dig ind i landet til skovens dybe, stille ro på rute 105 og 110  til UNESCO-verdensarv og Danmarks femte nationalpark eller hvide sandstrande og imponerende slotte. I Nordsjælland er der mange skove og det er tilladt og gratis at færdes i dem til hest, til fods eller på cykel.