Comwell Holte

Bronze

Det Økologiske Spisemærke

Comwell Holte ligger naturskønt i Nordsjælland ved Rude Skov og Vaserne med kun 15. min. kørsel til Københavns centrum. 

De mange smukke grønne områder omkring hotellet gør desuden Comwell Holte perfekt til både teambuilding og teamudviklende aktiviteter.

Den skønne beliggenhed, Pejsebaren, Restaurant Brasseriet og den store terrasse gør det til et attraktivt sted at mødes - både som privat og som forretningsgæst.

Særlig miljøindsats

Green Key siden 2009 og del af Comwells bæredygtighedsindsats Comwell Care.

Område

Nordsjælland

Nordsjælland er velvære og wellness – også når det gælder mad. Derfor finder du et væld af økologiske producenter der leverer direkte til lokale restauranter og cafeer i Nordsjælland. Der er nemlig ikke altid langt fra jord til bord, når man får friske lokale økovarer direkte til køkkenet. På madmarkedet kan man samles omkring langborde med venner og familie og nyde mad fra hele verden, fra boder med forskellige streetfood-koncepter.

Du kan også købe ind i gårdbutikker og høstmarkeder, som altid har friske, bæredygtige og økologiske råvarer.

Lad pedalkraften lede dig ind i landet til skovens dybe, stille ro på rute 105 og 110  til UNESCO-verdensarv og Danmarks femte nationalpark eller hvide sandstrande og imponerende slotte. I Nordsjælland er der mange skove og det er tilladt og gratis at færdes i dem til hest, til fods eller på cykel.