Hotel

Kurhotel Skodsborg

4 af 5 stjerner

Bronze

Det Økologiske Spisemærke

Når det helt enkle bliver den ultimative luksus. Kurhotel Skodsborg er et internationalt kurhotel baseret på enkle nordiske traditioner, hvor natur, historie og skønhed smelter sammen med viden, passion og innovation. Målet er at opfylde selv de mindste af dine ønsker, så du kan slappe af, lade op og vende hjem med ny energi.

Nyd de luksuriøse faciliteter, oplev den royale historie og udnyt de 115 års erfaringer med det sunde liv. Som gæst opdager du, at det helt enkle kan være den ultimative luksus

Særlig miljøindsats

Green Key fra 2008.

Område

Nordsjælland

Nordsjælland er velvære og wellness – også når det gælder mad. Derfor finder du et væld af økologiske producenter der leverer direkte til lokale restauranter og cafeer i Nordsjælland. Der er nemlig ikke altid langt fra jord til bord, når man får friske lokale økovarer direkte til køkkenet. På madmarkedet kan man samles omkring langborde med venner og familie og nyde mad fra hele verden, fra boder med forskellige streetfood-koncepter.

Du kan også købe ind i gårdbutikker og høstmarkeder, som altid har friske, bæredygtige og økologiske råvarer.

Lad pedalkraften lede dig ind i landet til skovens dybe, stille ro på rute 105 og 110  til UNESCO-verdensarv og Danmarks femte nationalpark eller hvide sandstrande og imponerende slotte. I Nordsjælland er der mange skove og det er tilladt og gratis at færdes i dem til hest, til fods eller på cykel.