Comwell Kolding

Bronze

Det Økologiske Spisemærke

Comwell Kolding ligger centralt placeret i landet med kort afstand til Kolding centrum og banegård. Hotellet er beliggende ved by og fjord, og er et specialiseret konferencehotel med en international stemning og moderne, klassisk stil. 

Hotellet tilbyder fleksible mødefaciliteter og er samtidig et godt udgangspunkt for at opleve seværdigheder i Danmark for både børn og voksne.

I Restaurant Taste of Comwell er menukortet altid en spændende oplevelse at dykke ned i. Der skiftes menuerne jævnligt, så de passer til køkkenchefens gode idéer og sæsonens råvarer.

Middagen nydes i smukke, moderne og hyggelige omgivelser, hvor kvaliteten og den høflige betjening er i højsædet. Restauranten indbyder til en hyggelig og intim middag, et mindre selskab eller en god bid mad inden en forestilling i teatersalen. 

Særlig miljøindsats

Green Key siden 1997 og del af Comwells bæredygtighedsindsats Comwell Care.

Område

Sydjylland

Sønderjylland er en historisk spændende region med mange kulturelle og historiske steder og UNESCO Verdens naturarv – Vadehavet, lige ude for døren.

Her finder du Danmarks største økologiske spisekammer og du kan sætter tænderne i det søde sønderjyske kaffebord og smage på det spændende fusionskøkken.

Turen går gennem hyggelige købstæder med gamle bykerner og en rig maritim kystlinje eller gå en tur på Genarmstien, Hærvejen eller Caminoen. Køb et minde med hjem fra en af gårdbutikkerne eller stalddørsbutikkerne.