Kolding Hotel Apartments

Kolding Hotel Apartments

Kolding Hotel Apartments er Koldings centrale og lækre lejlighedshotel, hvor du får mere plads, bedre beliggenhed og flere muligheder end på de fleste hoteller. Og så finder du stort set de samme services og faciliteter, som du er vant til på et hotel.
Her tilbyder vi forskellige typer af lejligheder, som kan rumme fra 1 - 8 personer. Hos os kan du bo til gaden, gården eller søen. Alle lejligheder indeholder 1-3 soveværelser, en stue med køkken og spiseplads, badeværelse og garderobeskabe. Alle lejligheder er indrettet med danske designklassikere og elegante detaljer.

Vi tror på, at selv små overraskelser kan gøre en stor forskel. Vi forsøger hele tiden at overraske positivt både i vores design og i vores services. Derfor lever vi efter princippet Stay Surprised. Vi vil overraske – hver gang, og det gør vi i indretningen af lejlighederne, der har forskellige former, så hvert besøg hos os føles som en ny oplevelse. Vi forsøger også at overraske i vores lounge og morgenmadscafé med nye smagsoplevelser og nye produkter.

Område

Tjek ind og slap af hos Kolding hotel Apartments i hjertet af Koldings Latinerkvarter med kongeslottet Koldinghus og Slotssøbadet samt Dorothea wellness, som nærmeste naboer.

Besøg kunst- og designmuseet Trapholt, Danmarks eneste UNESCO Verdensarv by beliggende i Christiansfeld, Vesterhavet, LEGOLAND®️ og Givskud Zoo, som alt lægger under 45min væk i bil.
Vi anbefaler selvfølgelig også Koldinghus – kongeslottet fra 1268, et arkitektonisk vidunder, byens vartegn og vores nærmeste nabo.

Særlig miljøindsats

Stay Green

Hos Kolding Hotel Apartments ønsker vi at tage ansvar for en bedre fremtid. Vi er også klar over, at vi alene ikke kan redde verden, men vi tror på, at vores små indsatser har en betydning i det større hele.
Vi udvikler os hele tiden, og det gør samfundet omkring os også. Derfor må vi hele tiden stoppe op og kigge os omkring efter måder at tilpasse vores virksomhed til de udfordringer, vi ser.
At arbejde med bæredygtighed er en kontinuerlig proces, hvor vi altid vil kunne udvikle os og blive bedre uden at gå på kompromis med gæstens oplevelse.

Område

Sydjylland

Sønderjylland er en historisk spændende region med mange kulturelle og historiske steder og UNESCO Verdens naturarv – Vadehavet, lige ude for døren.

Her finder du Danmarks største økologiske spisekammer og du kan sætter tænderne i det søde sønderjyske kaffebord og smage på det spændende fusionskøkken.

Turen går gennem hyggelige købstæder med gamle bykerner og en rig maritim kystlinje eller gå en tur på Genarmstien, Hærvejen eller Caminoen. Køb et minde med hjem fra en af gårdbutikkerne eller stalddørsbutikkerne.