Fjelsted Skov Hotel & Konference

Tredje generation på Fjelsted Skov

Morten og Simon Frandsen er 3. generation på Fjelsted Skov. De første år legede de der, og siden hjalp de til i opvasken og med serveringen. Idag er Morten uddannet kok, tjener og vinspecialist, hvilket bringer ham verden rundt på vinrejser. Simon har en handelsuddannelse fra Syddansk Universitet.

Brødrene driver stedet videre i deres bedsteforældre og forældres ånd. Deres farmor og farfar overtog et beskedent landevejscafeteria tilbage i 1976, som de sammen med 2. generation, Lis og Polle, over årene forvandlede til Fjelsted Skov.

Perfekt midt i Danmark

Fjelsted Skov er smuk og idyllisk med egen skov og sø – og så ligger hotellet ved den gamle hovedvej mellem Middelfart og Odense – kun 3 minutters kørsel fra motorvejens Ejby-afkørsel. Fjelsted Skov er det et ideelt sted, hvis dine gæster kommer fra flere steder i landet.

Fra 2 til 200 mødedeltagere og gæster

Hotellet har fest -, møde - og konferencelokaler med plads op til 200 deltagere i samme sal. Der er også møderum, der passer til bare to personer – og alle størrelser derimellem. Og så har vi alt tænkeligt udstyr til, at du kan holde det perfekte arrangement.

Overnat på Fjelsted Skov

Der er 78 fuldt udstyrede enkelt- og dobbeltværelser, så (næsten) alle dine gæster kan overnatte – og få morgenmad. Melder sulten sig i løbet af dagen, så byder caféen på lækker, hjemmelavet mad fra kl. 6.30 – 21.00.

Særlig miljøindsats

Der tages ansvar for miljøet 

Omdrejningspunktet for arbejdet med miljø og bæredygtighed er sund fornuft. Siden 1976 har virksomheden haft fokus på den høje kvalitet og den gode service. Bæredygtighed for Fjelsted Skov handler om at forbedre alle led af værdikæden i samråd med vores samarbejdspartnere. Sammen kan vi skabe en sund og bæredygtig virksomhed. Det giver simpelthen god mening både for vores gæster, vores samarbejdspartnere og for Fjelsted Skov.

 

Fokus på energi-, varme- og vandforbrug

Der arbejdes løbende for at undgå unødigt energi- og ressourceforbrug og dermed for at mindske virksomhedens klimaaftryk. Overordnet arbejdes der efter initiativer så som at have fokus på at sikre en mere optimal varmeregulering, at reducere vandforbruget via vandspareindsatser, installere sparebrusere, have håndvaske med sensorer og udelukkende have toiletter med dobbelt-skyl. Derudover, bliver traditionelle lyskilder løbende udskiftet til lavenergi lyskilder og i forbindelse med renoveringer af nuværende bygninger bliver der anvendt lav-energikomponente.


Fokus på miljøvenlige forbrugsvarer

Der indkøbes kontor- og housekeeping-artikler som er skånsomme for miljøet. Det betyder at mere end 90 % af vores rengøringsartikler har svanemærket eller Ecolabel. Vi har yderligere fokus på at indkøbe forbrugsvarer såsom toiletpapir, sæber og cremer på værelser der er skånsomme overfor miljøet.

Derudover, er der fokus på at undgå unødig print og i stigende grad gøre brug af digitale alternativer.

I indretningen bliver der ligeledes tænkt på miljøet med bæredygtige møbler, maling, anden inventar og anvende FSC-certificeret træ.

Der plantes blomsterstriber for insekter, vildtet og gæsterne

Hvert år plantes der blomster- og vildtstriber til glæde for gæster, insekter og fugleliv. Dette initiativ startede allerede i foråret 2019 og det var en stor succes. Blomster- og vildtstriberne står rundt om grundens stisystem og langs værelsesfløje.

I foråret 2020 blev alle læghegn langs Fjelsted Skovs 8 hektar beskåret.