Hotel Kong Arthur

Sølv

Det Økologiske Spisemærke

Ved Peblinge Sø i centrum af København ligger Hotel Kong Arthur med kun syv minutters gang fra Nørreport station.

Nyd livet og den afslappede stemning i Københavns største spa, Ni'mat, hvor der er mulighed for at benytte boblebad, sauna, dampbad og mulighed for spa-behandlinger.

Dette boutique-hotel tager hånd om detaljen i indretningen, i atmosfæren og i servicen. Derudover er økologi og bæredygtighed i fokus.

Hotel Kong Arthur ligger med ansigtet mod søerne og med ryggen mod centrum af byen. Kvarteret er sjovt, finurligt og ”bohemian” med masser af caféer, barer, restauranter, små butikker og Københavns madmekka Torvehallerne lige om hjørnet.

Særlig miljøindsats

Green Key since 2009 og del af Arthur Hotels fokus på 5 af FN´s Verdensmål.

Område

København

København, Danmarks hovedstad er blevet udvalgt til verdens bedste by at besøge, og byens ambitiøse grønne profil har et klart mål: Københavns Kommune satser på at blive verdens første CO2-neutrale hovedstad i 2025.

I København er der kort vej til både vand og grønne områder. Det er en grøn og cykelvenlig by, som kan udforskes på de mange nye elektriske bycykler. Man kan bo på et miljøcertificeret hotel, hvor hele 75 % af byens hotelværelser er miljømærket med enten Svanen eller Green Key, man kan svømme i det rene vand i byens havnebade eller indtage økologisk mad fra Michelin restauranter til streetfoodmarkeder.

Wonderful Copenhagen har en bæredygtighedsstrategi for turisme og er den første i verden, som er mærket med miljømærket Green Tourism Organization.