HUSET Middelfart

3 af 5 stjerner

Bronze

Det Økologiske Spisemærke

Få dig en rolig overnatning og et solidt morgenmåltid lige midt i Middelfart og bøgeskoven. Alle værelser har egen havedør med direkte adgang til haven, toilet med bad, LCD-TV og gratis trådløst internet. Stilen på værelserne er moderne i klassisk design.

Hotellet råder over 70 værelser med plads til i alt 102 overnattende gæster. HUSET Middelfart er nærmeste nabo til BridgeWalking og ligger kun få kilometer fra Golfklubben, vandet og motorvejen.

I samme bygning finder du Danmarks største permanente byggeudstilling, som du frit kan gå på opdagelse i ugens syv dage fra kl. 10-17.

Særlig miljøindsats

Green Key fra 2008.

Område

Fyn og det sydfynske øhav

Fyn bliver kaldt cykeløen pga. de 1200 km skiltet cykelruter i det smukke og alsidige landskab. Besøg de velbevarede købstæder, de 123 slotte og herregårde og lad dig friste af lokale fødevarer og sublime restauranter – det hele omkranset af et hav fyldt med 100 øer.

Odense er fyldt med smukke parker, romantiske haver og rekreative områder som udendørs fitnesslegepladser. 

På Fyn får du gode råvarer, kød fra glade dyr, lokalt brygget øl og vin, karakteristiske oste og udsøgte specialiteter, der kan nydes på en af de kulinariske ruter eller på en af de hyggelige madmarkeder.

Ud over Odense som er Fyns største by finder du hyggelige byer som Svendborg, Nyborg, Kerteminde, Bogense og Middelfart.