Comwell H.C. Andersen Odense

Bronze

Det Økologiske Spisemærke

Hotellet ligger tæt ved Odenses seværdigheder og oplevelser - hvad enten du er på forretningsrejse, kulturelt interesseret eller har lyst til, at opleve byens eventyrlige stemning. Hotellet er central beliggenhed i hjertet af Odense og Odense Banegaard Center 5 min. til fods. Casino Odense beliggende i hotellet.

Restauranten er med udsigt til H.C. Andersens fødehjem og gamle kvarter. Kokken tilbyder god mad af fynske råvarer inspireret af danske traditioner..Ønskes der blot en drink med tilhørende barsnacks, er dette også en mulighed.

Café Odeon Social tilbyder fællesspisning til kr. 85,-  hver dag kl. 18.00, hvor der siddes ved langborde, og der er ingen bordbestilling, medmindre I er et større selskab.

Odense er især kendt som H.C. Andersens hjemby, men også for dens charmerende gågader med de mange caféer og hyggelige butikker, der indbyder til shopping oplevelser.

Område

Odense 

Odense er med 200.000 indbyggere den største by på Fyn. Byen byder på mange spændende attraktioner for både børn og voksne. Oplev atmosfæren i den gamle bydel, der for øjeblikket er ved at blive 'genforenet' med resten af bymidten i Th.B. Thriges Gade-projektet, der forventes færdigt i 2020. Den gamle bydel er også hvor du finder H.C. Andersen-museet, H.C. Andersens fødehjem, børnekulturhuset Fyrtøjet og bymuseet Møntergården.

I Odense er omkring 40 % af hotelværelserne mærket med enten Svanen eller Green Key.