First Hotel Grand i Odense centrum er det oplagte mål for både rejsende på romantisk citybreak samt for de kvalitetsbevidste forretningsfolk. På First Hotel Grand i Odense har vi øje og stor respekt for detaljer, og vi sætter en stor ære i at levere en oplevelse ud over det, du forventer. Nyd atmosfæren på First Hotel Grand i en af de mange spændende afslapningsområder, i restauranten eller loungen - i nogle af landets smukkeste og bedste rammer.

Start din dag med en god morgenmad før du udforsker HC Andersens eventyrstad. Kom tilbage til hotellet og forkæl dig med smørrebrød eller få smagsprøver på Restaurant Grand. Slap af i baren med en ekstravagant drink.

Særlig miljøindsats

Green Key fra 2013.

Område

Odense 

Odense er med 200.000 indbyggere den største by på Fyn. Byen byder på mange spændende attraktioner for både børn og voksne. Oplev atmosfæren i den gamle bydel, der for øjeblikket er ved at blive 'genforenet' med resten af bymidten i Th.B. Thriges Gade-projektet, der forventes færdigt i 2020. Den gamle bydel er også hvor du finder H.C. Andersen-museet, H.C. Andersens fødehjem, børnekulturhuset Fyrtøjet og bymuseet Møntergården.

I Odense er omkring 40 % af hotelværelserne mærket med enten Svanen eller Green Key.