Hotel Odeon

3 af 5 stjerner

Bronze

Det Økologiske Spisemærke

Hotel Odeon er en oase i den pulserende midtbys hyggelige H.C. Andersen Kvarter, tæt på shopping, seværdigheder, restauranter – og blot et stenkast fra kongres- og kulturhus ODEON.
De forener internationale standarder med det bedste fra Fyn, i en varm og rolig atmosfære, som inviterer til afslapning og fordybelse.

Hotel Odeon tilbyder et godt mix af det bedste udefra med det bedste fra Fyn. Standarden er international, indretningen er skandinavisk, og atmosfæren er varm og afslappet. Der benyttes bruger digitale løsninger til at gøre dit ophold så enkelt og nemt som muligt.

I lobbyen summer det af liv, så man får lyst til at slå sig ned. Morgenbordet er stort og helt igennem økologisk. Skal du samle bestyrelsen eller ledergruppen, så tilbydes der også et par eksklusive lokaler klar til jer.
H.C. Andersen og byens nye kongres- og kulturhus er naboen  -  og er du til en løbetur, så er åen et oplagt valg.

Det er nemt at besøge Hotel Odeon. Du kan parkere lige under hotellet, eller gå fra banegården, det tager blot 5 minutter. Butikker, caféer og restauranter ligger lige om hjørnet, og alle byens attraktioner er indenfor gåafstand.

Velkommen til et nyt hotel i hjertet af Odense. Velkommen på Hotel Odeon.